28-10-2021

NIKON OFERĂ ACCES EXCLUSIV LA Z 9 CU OCAZIA EVENIMENTULUI VIRTUAL GRATUIT

Evenimentul #NikonDays va avea loc pe 5 noiembrie, în intervalul orar 14:00-22:00

Amsterdam, Olanda, 28 octombrie 2021: Nikon are plăcerea să anunțe detalii despre un eveniment virtual exclusiv prin care celebrează sistemul său din seria Z, inclusiv cel mai avansat aparat foto reprezentativ, Z 9, lansat pe 28 octombrie.

Popularul eveniment #Nikon Days al companiei are loc pe 5 noiembrie, în intervalul orar 14:00-22:00. Acesta va oferi ore de acces fără precedent și o privire din culise asupra noului produs erou de la Nikon.

Pasionații de fotografie și profesioniștii se pot bucura deopotrivă de sesiuni în limbile franceză, engleză și germană. Prin intermediul aplicației Zoom, se vor face prezentări și mese rotunde pe tema produselor, cu oportunitatea de a vă întreține îndeaproape cu cei mai importanți fotografi din Europa care colaborează cu Nikon, specializați în natură sălbatică, sport, automobile, modă și nunți. De asemenea, vor avea loc prezentări detaliate despre aparatul foto Z 9, sistemul Z și mai multe obiective NIKKOR.

Participarea la eveniment este gratuită. Sfaturile și îndrumările cu privire la modul în care fotografii își pot reprezenta potențialul creativ în fotografii și videoclipuri, indiferent de subiect, vor fi esențiale în cadrul programului de activități impresionant și bogat.

Veți putea alege din trei evenimente simultane, în limbile engleză, franceză și germană.

Programul roșu (engleză)

Aici, participanții îi pot asculta pe fotografii de inspirație, inclusiv Amy Shore, Ashley și Jered Gruber și Brett Florens, precum și pe experții de la Nikon, în timp ce participă la provocări din lumea fotografiei, demonstrații de produse și interviuri.

Programul verde (germană)

Participanții pot învăța de la fotografi precum Willi Rolfes, Ava Pivot, Christian Ammann, Heike Jasper și Jan Vincent, precum și de la experții de la Nikon, în timp ce participă la sesiunile de după-amiază, inclusiv ședințe foto cu fotografie de modă, fotografie de portrete și multe altele.

Programul albastru (franceză)

Fotografi de inspirație precum Vincent Lambert, Little Shao, François Lamoureux și Emmanuel Pampuri vor veni împreună cu experți de la Nikon pentru a discuta cu participanții despre experiența lor cu Z 9 și vor face fotografii de dans.

Programul, precum și orele de conținut exclusiv suplimentar, vor rămâne disponibile la cerere, ceea ce înseamnă că întregul conținut va fi accesibil chiar și după ce evenimentul a luat sfârșit.

Pentru a participa la eveniment, înregistrați-vă locul aici: https://nikondays.nikoneurope.com
Pentru o listă completă a programului, vizitați https://nikondays.nikoneurope.com

Despre Nikon

Nikon ocupă un loc de frunte la nivel mondial în furnizarea de produse și servicii foto-videografice. Tehnologia sa optică inovatoare, de la aparate foto și obiective, până la accesorii de sistem pentru consumatori și profesioniști, are la bază peste 100 de ani de experiență. Brandul este recunoscut la nivel mondial pentru stabilirea unor noi standarde la nivel de design și de performanțe, cu revoluționarele aparate foto mirrorless din seria Z de la Nikon și cu obiectivele NIKKOR Z, care reprezintă o nouă dimensiune a caracteristicilor optice.

Nikon se angajează să se poziționeze în fruntea culturii foto-videografice și permite unora dintre cei mai buni artiști vizuali din lume să își atingă potențialul creativ prin intermediul povestirilor vizuale. Echipamentul său premiat îi susține pe fotografi și pe videografi în realizarea viziunii lor creative la cel mai înalt nivel.

În calitate de partener vizionar de încredere, reunește toate nivelurile de creatori de conținut prin comunitatea sa implicată, prin expertiza tehnică de neegalat și accesul la resursele educaționale, prin inițiative precum Nikon School.