16-09-2020

NIKON LANSEAZĂ DOUĂ BINOCLURI NOI MONARCH PENTRU A ADUCE FRUMUSEȚEA NATURII LA VIAȚĂ

Amsterdam, Olanda, 22 septembrie 2021: Nikon a anunțat astăzi includerea a două binocluri în gama sa de produse de Optică sportivă: MONARCH M7 și MONARCH M5. Concepute pentru cei pasionați de natură și de activitățile în aer liber, ambele modele proiectează o imagine clară și naturală a lumii exterioare prin intermediul corpurilor reconcepute, durabile și elegante. Prin combinarea excelenței optice și a manevrării excepționale, produsele sunt disponibile într-o varietate de configurații diferite, pentru a asigura faptul că există un binoclu MONARCH potrivit pentru toate activitățile în aer liber.

Indiferent dacă sunteți un ornitolog pasionat sau un fanatic al vieții sălbatice, binoclul MONARCH M7 este partenerul perfect. Oferind un câmp vizual aparent de peste 60˚ - nemaiîntâlnit în această clasă de binocluri - toate modelele MONARCH M7 asigură o vizualizare incredibilă. De la reperarea păsărilor care își iau zborul rapid sau căutarea animalelor sălbatice cuibărite în depărtare, acesta asigură întotdeauna o calitate optimă a imaginii, ceea ce vă permite să nu ratați niciun moment important.

Impresionantul MONARCH M5 este potrivit atât pentru pasiunile solicitante, precum alpinismul și drumețiile pe munte, cât și pentru activitățile mai relaxante, precum vacanțele cu cortul. Toate modelele sunt prevăzute cu sticlă cu indice scăzut de dispersie (ED) care corectează aberația cromatică ce poate cauza denaturarea culorilor, oferind întotdeauna o imagine clară.

Indiferent dacă este vorba despre MONARCH M7 sau MONARCH M5, utilizatorii se pot aștepta la imaginii bogate, de înaltă rezoluție, în care măreția culorilor naturii este adusă la viață. Ambele modele dispun de o acoperire dielectrică, multi-strat cu indice ridicat de refracţie, pentru prismă, pentru a garanta o uniformitate superioară de transmisie în intervalul vizibil.

Având în vedere caracterul esențial al confortului în timpul așteptării apariției animalelor sălbatice, ambele modele noi din gama MONARCH sunt ușor de manevrat, datorită prizei ferme și a armurii de cauciuc rezistente la șocuri. Fiind și durabile, modelele MONARCH M7 și MONARCH M5 sunt etanșe, rezistând la o adâncime în apă de până la un metru, timp de 10 minute, și dispun de protecție împotriva aburirii. Vizoarele din cauciuc cu rotire și glisare, cu suport multi-clic, permit poziționarea simplă a ochilor în punctul de perspectivă corect.

Deși au un design compact și ușor, ambele modele MONARCH M7 și MONARCH M5 pot fi montate pe trepied, oferind și posibilitatea de utilizare fără mâini. Acest lucru este util în special pentru perioadele lungi de timp petrecute într-o poziție statică, de exemplu atunci când vă aflați într-o ascunzătoare și sperați să surprindeți pasărea rară pe care o așteptați.

Despre Nikon

Nikon ocupă un loc de frunte la nivel mondial în furnizarea de produse și servicii foto-videografice. Tehnologia sa optică inovatoare—de la aparate foto și obiective, până la accesorii de sistem pentru consumatori și profesioniști—are la bază peste 100 de ani de experiență. Brandul este recunoscut la nivel mondial pentru stabilirea unor noi standarde la nivel de design și de performanțe, cu revoluționarele aparate foto mirrorless din seria Z de la Nikon și cu obiectivele NIKKOR Z, care reprezintă o nouă dimensiune a performanței optice.

Nikon se angajează să se poziționeze în fruntea culturii foto-videografice și permite unora dintre cei mai buni artiști vizuali din lume să își atingă potențialul creativ prin intermediul povestirilor vizuale. Echipamentul său premiat îi susține pe fotografi și pe videografi în realizarea viziunii lor creative la cel mai înalt nivel.

În calitate de partener vizionar de încredere, reunește toate nivelurile de creatori de conținut prin comunitatea sa implicată, prin expertiza tehnică de neegalat și accesul la resursele educaționale, prin inițiative precum Nikon School.