29-06-2022

NIKON ÎȘI LANSEAZĂ CEL MAI BUN APARAT FOTO PENTRU VLOGGERI DE PÂNĂ ACUM – Z 30

Amsterdam, Olanda, 29 iunie 2022: Nikon are plăcerea să anunțe astăzi lansarea unui aparat foto pentru vlogging de nivel superior, Z 30. Mic, capabil și foarte simplu de utilizat, aparatul foto mirrorless Z 30 este destinat oricui dorește să depășească limitele smartphone-ului, creând vloguri cu un aspect mai bun și cu un sunet mai bun și menținând puterea de atracție a fluxurilor foto prin detaliile bogate ale imaginilor statice.

De la despachetări de produse până la rețete, de la călătorii până la parkour, Z 30 facilitează crearea unor vloguri vibrante, cu aspect profesional, care au claritatea, profunzimea și sunetul clar la care v-ați aștepta de la vloggeri și streameri de top. Senzorul de imagine în format DX al aparatului foto (care este mult mai mare decât senzorul de imagine al unui smartphone) permite înregistrarea unor imagini video clare și bogate în detalii care nu se pot realiza cu un smartphone. Vloggerii pot să facă înregistrări lungi, cu segmente video neîntrerupte timp de până la 125 de minute la rezoluții remarcabile 4K UHD (30p), iar focalizarea automată permanentă este disponibilă în timpul înregistrării. Z 30 utilizează întreaga lățime a senzorului său pentru a permite un câmp vizual de 100% (aprox.), iar calitatea sunetului este excelentă, grație microfonului stereo încorporat al aparatului foto sau unui microfon extern.

Crearea unui conținut care stârnește uimire direct din aparatul foto nu a fost niciodată mai simplă și nu există limite pentru poveștile care pot fi spuse utilizând Z 30 – și gama de obiective NIKKOR Z de la Nikon, care se extinde rapid. Monitorul cu ecran tactil și unghi variabil facilitează fotografierea din orice unghi, iar mânerul adânc permite fotografierea stabilă cu aparatul foto ținut în mână, chiar și cu brațul întins. Schimbarea aspectului unui vlog este la fel de simplă ca schimbarea obiectivelor și Z 30 este dotat cu funcții automate avansate, pentru un control și mai creativ. Oricum și-ar imagina vloggerii evoluția conținutului lor, Z 30 le oferă spațiul necesar pentru a transforma acele idei în realitate.

Zurab Kiknadze, manager de produs la Nikon Europe, declară: „Suntem foarte încântați să îi urăm bun venit celui mai tânăr membru al familiei Z de la Nikon. Acest aparat foto mic, dar puternic pentru vlogging reprezintă un progres uriaș dacă îl comparăm cu un smartphone. Utilizatorii nu beneficiază doar de senzorul de imagine mult mai mare, care este vital pentru a capta segmente de film remarcabile, dar au și libertatea de a-și dezvolta kitul pe măsură ce devin mai experimentați sau doresc să încerce crearea unor noi stiluri de conținut.”

Rezumatul caracteristicilor cheie: Z 30 de la Nikon

Vloguri de nivel superior: înregistrați imagini video neîntrerupte timp de până la 125 de minute la rezoluții 4K UHD (30p). Captivați urmăritorii cu filme secvențiale sau cu înregistrări cu redare încetinită cursivă în Full HD (120p).
Calitate remarcabilă a imaginii: senzorul CMOS mare, de 20,9 MP în format DX oferă imagini video și statice bogate în detalii. Sistemul de reducere electronică a vibrațiilor de la Nikon păstrează aspectul plăcut și stabilitatea segmentelor video.
Sunet curat și clar: înregistrați sunetul prin microfonul stereo sensibil încorporat sau printr-un microfon extern opțional. Controlați efectele mediului înconjurător cu ajutorul funcției încorporate de reducere a zgomotului vântului.
Monitor cu ecran tactil și unghi variabil: facilitează înregistrările de vlogging sau selfie-urile la persoana întâi.
Mod AF video: folosește focalizarea automată permanentă pentru a elimina eforturile de focalizare. Ideal când filmați scene de acțiune sau vloguri la persoana întâi când sunteți în mișcare.
Mod autoportret: întoarceți monitorul pentru a fi orientat spre înainte și aparatul foto golește ecranul instantaneu, pentru o vizualizare neobstrucționată a portretului.
AF detectare ochi și AF detectare animale: moduri disponibile pentru imagini statice și video. Mențin focalizarea asupra ochilor oamenilor sau ai pisicilor și ai câinilor, chiar dacă aceștia își schimbă pentru moment poziția față de aparatul foto.
11 fps: fotografierea continuă de mare viteză cu funcționalitate AF/AE completă permite utilizatorilor să capteze în toiul acțiunii fotografii perfecte pentru Instagram.
Fotografiere fără efort: butonul de înregistrare video se află în partea superioară a corpului aparatului foto, pentru a putea fi accesat ușor în orice orientare, iar utilizatorii pot salva setări separate pentru imagini video și pentru fotografii, putând apoi să comute între acestea după cum este necesar.
Opțiuni Creative Picture Control (Picture Control creativ): 20 de filtre în aparatul foto, pentru înregistrări video și fotografii. Toate personalizabile și vizibile în timp real când fotografiați sau filmați.
Conectare simplă și partajare ușoară: Bluetooth și Wi-Fi facilitează conectarea aproape oriunde. Aplicația SnapBridge de la Nikon le permite utilizatorilor să transfere imagini video și fotografii pe dispozitivele lor inteligente.
Cablu USB-C inclus: conectați-l pentru a furniza energie constantă aparatului foto Z 30: transmiteți în direct o înregistrare de vlog și încărcați acumulatorul aparatului foto în același timp.
Obiective interschimbabile: alegeți din gama completă de obiective NIKKOR Z sau atașați adaptorul opțional pentru montură FTZ II de la Nikon pentru a utiliza obiective DSLR cu montură F de la Nikon.
Accesorii pentru vlogging: aparatul foto este compatibil cu o multitudine de accesorii populare pentru vlogging. Utilizatorii pot cumpăra, de asemenea, kituri special concepute de Nikon pentru vloggeri, cu tot echipamentul de care au nevoie pentru a-și duce vlogurile la următorul nivel.

Despre Nikon

Nikon ocupă un loc de frunte la nivel mondial în furnizarea de produse și servicii foto-videografice. Tehnologia sa optică inovatoare, de la aparate foto până la obiective, accesorii de sistem și optică sportivă și recreativă pentru consumatori și profesioniști, are la bază peste 100 de ani de experiență. Brandul este recunoscut la nivel mondial pentru stabilirea unor noi standarde la nivel de design și de performanțe, cu revoluționarele aparate foto mirrorless din seria Z de la Nikon și cu obiectivele NIKKOR Z, care reprezintă o nouă dimensiune a caracteristicilor optice.

Nikon se angajează să se poziționeze în fruntea culturii foto-videografice și permite unora dintre cei mai buni artiști vizuali din lume să își atingă potențialul creativ prin intermediul povestirilor vizuale. Echipamentul său fotografic premiat îi susține pe fotografi și pe videografi în realizarea viziunii lor creative la cel mai înalt nivel. Produsele sale premiate de optică sportivă și recreativă aduc lumea mai aproape de realizarea obiectivelor urmărite, de la observarea păsărilor și a stelelor până la teatru, golf și călătorii.

În calitate de partener vizionar de încredere, Nikon reunește toate nivelurile de creatori de conținut prin comunitatea sa implicată, prin expertiza tehnică de neegalat și accesul la resursele educaționale, prin inițiative precum Nikon School.