07-01-2020

AJUNGEȚI MAI DEPARTE CU NOUL COOLPIX P950 CU SUPERZOOM ÎNCORPORAT

Amsterdam, Olanda, 7 ianuarie 2020: Nikon adaugă încă un produs la linia sa impresionantă de aparate foto bridge, și anume COOLPIX P950, care are un remarcabil zoom optic de 83x. Acest aparat foto robust cu superzoom completează modelul COOLPIX P900 cu o gamă de caracteristici căutate de utilizatori, simplificând foarte mult captarea subiectelor îndepărtate cu detalii extraordinare, în imagini close-up deosebite și filme 4K extrem de clare.

Acoperind un domeniu extins, aparatul foto COOLPIX P950 este însoțitorul ideal pentru fotografii care doresc să fotografieze păsări sau natura sălbatică ori pentru observatorii pasionați de avioane. Zoomul optic de 83x oferă un interval de distanțe focale de 24-2000 mm¹, în timp ce funcția Dynamic Fine Zoom de 166x extinde pe cale electronică limita superioară până la remarcabilul echivalent de 4000 mm².

Fotografii pasionați de natura sălbatică sau de păsări, care fotografiază în zori sau în amurg obțin rezultate deosebite grație obiectivului NIKKOR cu deschidere mare a diafragmei, a cărei valoare maximă este f/2.8. Calitatea imaginii este foarte bună, chiar și atunci când se fotografiază la valori de zoom ridicate. Videografii pot să înregistreze segmente de film 4K extraordinare cu subiecte greu de surprins, iar utilizatorii pot regla principalele setări de expunere în timp ce filmează - un avantaj ideal în condiții de lumină schimbătoare. COOLPIX P950 acceptă și captarea de imagini RAW (NRW), astfel încât utilizatorii să poată beneficia la maximum de programele avansate de procesare/editare. Iar cupla de mărime standard pentru conectare la cald permite utilizarea accesoriilor de la Nikon, precum microfoane sau dispozitive optice.

Ines Bernardes, manager de produs la Nikon Europe, declară: „COOLPIX P950 vine cu actualizări ale caracteristicilor aparatului foto COOLPIX P900, care a schimbat piața aparatelor foto cu superzoom, cu zoomul său optic de 83x. Acest nou aparat foto păstrează intervalul de zoom impresionant al predecesorului său și adaugă multe dintre funcțiile pe care oamenii le-au solicitat, inclusiv: filme 4K, suport pentru formatul RAW și o cuplă pentru accesorii. Este o completare excelentă a familiei de aparate foto cu superzoom de la Nikon: oamenii pot alege între zoomul optic de 83x și remarcabilul zoom optic de 125x al aparatului foto COOLPIX P1000, în funcție de nevoile lor.”

Rezumatul caracteristicilor cheie

Zoom remarcabil.Zoom optic de 83x (24–2000 mm) și funcție Dynamic Fine Zoom de 166x (4000 mm).¹ ²
Obiectiv NIKKOR cu deschidere mare a diafragmei. Cu diafragmă maximă f/2.8 și sticlă Super ED, care contribuie la reducerea distorsiunilor la valori de zoom ridicate.
Fotografii deosebite. Senzor CMOS de 16 MP iluminat din spate, procesor de imagine EXPEED rapid și sistem VR (reducere a vibrațiilor) optic cu dublă detecție.
Suport pentru formatul RAW. Salvați și exportați imagini RAW (NRW) necomprimate în programe de procesare/editare.
Filme 4K. Înregistrați simplu segmente de film stereo 4K/UHD la 30p sau imagini video Full HD (1080p) la cadențe de cadre de până la 60p. Înregistrați cu sunet stereo și reglați manual principalele setări de expunere în timp ce filmați.
Filmare secvențială în aparatul foto. Efectuați filmări secvențiale cu durata de aprox. 10 secunde, care pot fi redate la 25 fps sau la 30 fps.
Monitor LCD cu unghi variabil. Monitorul LCD luminos de 8,1 cm, cu 921.000 puncte poate fi înclinat și rotit în aproape orice direcție.
Vizor electronic clar. Vizor electronic OLED mare, de 1 cm, cu 2.360.000 puncte și senzor de ochi.
Control cursiv al zoomului. Mânerul mare, controlul lateral de zoom și butonul de zoom cu revenire rapidă asigură o manevrare stabilă.
SnapBridge. Sincronizați fotografiile cu cele din dispozitivul inteligent sau utilizați dispozitivul inteligent pentru a fotografia de la distanță.
Cuplă de mărime standard pentru accesorii. Montați accesorii de la Nikon, precum blițuri Speedlight și microfoane. Sau încercați vizorul cu punct iluminat DF-M1 de la Nikon, un dispozitiv optic pliabil care vă ajută să urmăriți chiar și păsările care zboară rapid.

Compatibilitatea cu SnapBridge

Aplicația SnapBridge de la Nikon pentru iOS și Android trebuie instalată pe un dispozitiv inteligent compatibil înainte de a o putea utiliza cu acest aparat foto.

¹ Echivalent 35 mm.
² Magnificarea prin intermediul funcției Dynamic Fine Zoom este calculată de la poziția cu unghi larg maxim a zoomului optic.