14-11-2019

NIKON LANSEAZĂ TELESCOPUL BINOCLU 20x120 IV / 25x120

Amsterdam, Olanda, 14 noiembrie 2019: Nikon prezintă astăzi telescopul binoclu 20x120 IV, 25x120 și monopiedul cu adaptor compatibil. Acest binoclu de mari dimensiuni este ideal pentru o gamă largă de utilizări, de la observare profesională până la cea recreativă, cum ar fi supraveghere, pescuit comercial, navigare sau observare astronomică.

Cele două modele de telescop binoclu 20x și 25x oferă o imagine luminoasă, de înaltă rezoluție, cu un diametru obiectiv de 120 mm. Sistemul optic superior al telescopului binoclu 20x120 IV asigură o imagine clară și culori realiste, cu o compensare eficientă a diverselor aberații cromatice. Telescopul binoclu 25x120 permite observarea dinamică și de mare precizie, cu o claritate superioară a imaginii, în timp ce realizează un câmp vizual larg (câmp vizual aparent de 64,7˚).

Corpul binoclului este etanș și impermeabil pentru a preveni pătrunderea picăturilor de ploaie sau de rouă, și este umplut cu azot în formă gazoasă pentru a nu permite aburirea la interior. Durata mare de utilizare este asigurată de protecția excelentă împotriva coroziunii și rezistența la șocuri, pentru performanțe maxime pe o perioadă îndelungată.

Pentru o vizualizare mai stabilă și o observare mai simplă, ambele modele pot fi montate pe un monopied opțional cu adaptor.

Telescop binoclu 20x120 IV cu montură în furcă

Telescop binoclu 25x120 cu montură în furcă și monopied (cu adaptor)

Caracteristici cheie

• Diametrul mare al obiectivului, de 120 mm, asigură o imagine luminoasă, de înaltă rezoluție.
• Telescopul binoclu 20x120 IV are un sistem optic superior ce asigură o imagine clară cu o compensare eficientă a diverselor aberații cromatice.
• Telescopul binoclu 25x120 permite observarea dinamică și de mare precizie, cu un câmp vizual larg (câmp vizual aparent de 64,7˚) și o claritate superioară a imaginii.
• Designul cu distanță oculară mare asigură un câmp vizual clar, iar vizoarele din cauciuc conice oferă o vizibilitate mai bună.
• Corpul etanș și impermeabil previne pătrunderea picăturilor de ploaie și de rouă, și este umplut cu azot în formă gazoasă pentru a nu permite aburirea la interior a binoclului. Protecția excelentă împotriva coroziunii și rezistența la șocuri mențin performanțele pentru o perioadă îndelungată de utilizare.
• Dotat cu o montură în furcă solidă, manevrabilitatea este facilitată de posibilitatea rotirii orizontale la 360˚ și înclinării de la -30˚ (în jos) la +70˚ (în sus).
• Utilizarea unui monopied cu adaptor (opțional) facilitează observarea și asigură o vizualizare mai stabilă.