25-02-2019

Sistemul foto mirrorless şi COOLPIX P1000 de la Nikon câştigă la ediţia din 2019 a premiilor iF Design Awards

Amsterdam, Olanda, 25 februarie 2019: compania Nikon are plăcerea să anunţe că sistemul său foto mirrorless şi aparatul foto digital COOLPIX P1000 au fost premiate la iF Design Awards, la categoriile respective de produse.

Premiile iF Design Awards sunt premii prestigioase la nivel global, sponsorizate de iF International Forum Design GmbH, care recunosc competenţa în materie de produse, comunicaţii şi ambalaje. În acest an, peste 6375 de realizări din 52 de ţări au fost evaluate de o comisie formată din 67 de specialişti renumiţi în design. Produsele înscrise au fost evaluate pe criterii de inovaţie, funcţionalitate, estetică, responsabilitate şi poziţionare.

Sistemul foto mirrorless de la Nikon

Revoluţionarul sistem foto mirrorless de la Nikon este prevăzut cu cea mai largă montură de obiectiv din lume¹, care permite utilizatorilor să capteze mai multă lumină şi le oferă niveluri inovatoare de performanţe optice.

Sistemul cuprinde două aparate foto mirrorless, Z 7 şi Z 6, care sunt prevăzute cu noua montură, cu diametru mai mare, completată de obiectivele NIKKOR Z din linia S. Fiind obiective cu deschidere mare a diafragmei, clare şi silenţioase, acestea permit să pătrundă mai multă lumină în cadru, pentru a asigura obţinerea unor niveluri remarcabile de detaliu, până la marginile acestuia. Adaptorul pentru montură FTZ completează setul, permiţând aparatelor foto Z să fie utilizate cu obiectivele NIKKOR cu montură F existente.

¹ Conform situaţiei din 23 august 2018

COOLPIX P1000

Aparatul foto digital de super-telefotografie COOLPIX P1000 de la Nikon se poate mândri cu cel mai mare zoom optic din lume, de 125x. Iar intervalul de distanţe focale al acestuia, de 24–3000 mm, permite utilizatorilor să realizeze fotografii şi imagini video clare, indiferent cât de departe ar fi subiectul. Obiectivul NIKKOR cu deschidere mare a diafragmei, de f/2.8-8 şi senzorul de 16 MP ale acestuia contribuie la obţinerea unui sistem revoluţionar, perfect pentru pasionaţii de fotografie sportivă, de natură sălbatică şi de călătorie.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi site-ul web iF Design Awards: https://ifworlddesignguide.com/our-awards/professional-awards/if-design-award-2019