28-10-2021

Nikon dezvoltă obiectivul de super-telefotografie cu distanță focală fixă NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S, pentru sistemul de montură Z de la Nikon

Amsterdam, Olanda, 28 octombrie 2021: Nikon are plăcerea să anunțe dezvoltarea obiectivului de super-telefotografie cu distanță focală fixă NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S, destinat utilizării cu aparate foto mirrorless cu fotografiere pe întregul cadru (format FX de la Nikon) pentru care a fost adoptată montura Z de la Nikon.

* Aspectul produsului poate să difere în realitate de fotografia prezentată mai sus.

NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S, primul obiectiv NIKKOR Z de super-telefotografie cu distanță focală fixă, aparține liniei S de obiective NIKKOR Z, care urmărește obținerea celor mai bune rezultate în privința caracteristicilor optice. NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S promite imagini realiste și remarcabile, prin obținerea unui bokeh frumos și a unui nivel înalt de rezoluție.

Obiectivul va beneficia de o nouă acoperire, care va oferi cea mai înaltă performanță anti-reflexie din istoria companiei Nikon. Cu o operabilitate deosebită și un design care facilitează înregistrările video, NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S îi va ajuta pe fotografii profesioniști să își exprime creativitatea prin intermediul imaginilor.

Nikon va urmări în continuare obținerea unor noi dimensiuni ale caracteristicilor optice, satisfăcând în același timp nevoile utilizatorilor și contribuind la dezvoltarea culturii fotografice, cu speranța extinderii posibilităților de exprimare prin intermediul imaginilor.

Despre Nikon

Nikon ocupă un loc de frunte la nivel mondial în furnizarea de produse și servicii foto-videografice. Tehnologia sa optică inovatoare, de la aparate foto și obiective, până la accesorii de sistem pentru consumatori și profesioniști, are la bază peste 100 de ani de experiență. Brandul este recunoscut la nivel mondial pentru stabilirea unor noi standarde la nivel de design și de performanțe, cu revoluționarele aparate foto mirrorless din seria Z de la Nikon și cu obiectivele NIKKOR Z, care reprezintă o nouă dimensiune a caracteristicilor optice.

Nikon se angajează să se poziționeze în fruntea culturii foto-videografice și permite unora dintre cei mai buni artiști vizuali din lume să își atingă potențialul creativ prin intermediul povestirilor vizuale. Echipamentul său premiat îi susține pe fotografi și pe videografi în realizarea viziunii lor creative la cel mai înalt nivel.

În calitate de partener vizionar de încredere, reunește toate nivelurile de creatori de conținut prin comunitatea sa implicată, prin expertiza tehnică de neegalat și accesul la resursele educaționale, prin inițiative precum Nikon School.