11-11-2021

NIKON COLABOREAZĂ CU NISSIN JAPAN LTD. ȘI PROFOTO

Amsterdam, Olanda, 11 noiembrie 2021: Nikon are plăcerea de a anunța colaborarea cu Nissin Japan Ltd. și Profoto AB pentru a dezvolta produse pentru iluminat Speedlight și de studio.

Nissin Japan Ltd. are o experiență de peste 60 de ani în producția de produse speedlight, în timp ce Profoto AB este cel mai important producător mondial de echipamente de iluminat pentru fotografi profesioniști. Ambele companii au lansat deja un număr mare de produse Speedlight compatibile cu aparatele foto Nikon. Această colaborare va crește compatibilitatea cu aparatele foto mirrorless Nikon și va extinde marca de produse Nissin Japan Ltd. și Profoto AB.

În acest fel, va oferi o gamă mai mare de opțiuni fiabile pentru utilizatorii de aparate foto Nikon, extinzând opțiunile și posibilitățile de exprimare a imaginilor.

Despre Nikon

Nikon ocupă un loc de frunte la nivel mondial în furnizarea de produse și servicii foto-videografice. Tehnologia sa optică inovatoare, de la aparate foto și obiective, până la accesorii de sistem și optică sportivă pentru consumatori și profesioniști, are la bază peste 100 de ani de experiență. Brandul este recunoscut la nivel mondial pentru stabilirea unor noi standarde la nivel de design și de performanțe, cu revoluționarele aparate foto mirrorless din seria Z de la Nikon și cu obiectivele NIKKOR Z, care reprezintă o nouă dimensiune a caracteristicilor optice.

Nikon se angajează să se poziționeze în fruntea culturii foto-videografice și permite unora dintre cei mai buni artiști vizuali din lume să își atingă potențialul creativ prin intermediul povestirilor vizuale. Echipamentul său premiat îi susține pe fotografi și pe videografi în realizarea viziunii lor creative la cel mai înalt nivel.

În calitate de partener vizionar de încredere, reunește toate nivelurile de creatori de conținut prin comunitatea sa implicată, prin expertiza tehnică de neegalat și accesul la resursele educaționale, prin inițiative precum Nikon School.