01-04-2021

Nikon anunță noua structură organizațională pentru afacerile europene în materie de echipamente foto și pentru asistență medicală

Amsterdam, Olanda, 1 aprilie 2021 –Nikon a anunțat astăzi o noua structură organizațională pentru afacerile sale europene în materie de echipamente foto și pentru asistență medicală. Aceasta este concepută pentru a spori agilitatea și competitivitatea pe o piață în schimbare rapidă și pentru a sprijini creșterea portofoliului Nikon cu produse și servicii de înaltă calitate în toată Europa. Această modificare va intra în vigoare pe 1 aprilie 2021.

Nikon Holdings Europe BV, care asigură asistență corporativă pentru companiile Nikon Group din Europa, va fuziona cu Nikon Europe BV și Nikon Instruments Europe BV pe 1 aprilie 2021. Nikon Holdings Europe BV va continua drept companie rămasă.

În plus, Nikon Holdings Europe BV va întreprinde fuziuni transfrontaliere în plan juridic cu Nikon GmbH, Nikon France S.A.S., Nikon CEE GmbH and Nikon Instruments S.p.A., fiecare dintre aceste companii continuându-și activitatea drept filială a Nikon Holdings Europe BV începând cu data de 1 aprilie 2021*.

După fuziune, Nikon Holdings Europe BV va deveni Nikon Europe BV.

Aceste schimbări vor permite Nikon să își consolideze organizația prin combinarea scării puterii cu expertiza locală - gestionând excelența operațională și rămânând în același timp aproape de partenerii săi comerciali și de consumatori.

Prezentare generală actualizată a companiei

Nume companie: Nikon Europe BV
Adresă: Tripolis 100, Burgerweeshuispad 101, 1076 ER Amsterdam, Olanda
Capital:  20.000 EUR (aprox. 2.400.000 ¥)
Director și Președinte: Tetsuya Morimoto
Numărul de angajați:  Aproximativ 550
Activități comerciale principale: Furnizarea, administrarea și gestionarea centralizată a fondurilor afiliaților din Europa.
Import, vânzare și service pentru aparate foto și microscoape
Acționat: Deținută integral de Nikon Corporation

* Fuziunea Nikon U.K. Ltd. cu Nikon Holdings Europe BV a fost implementată în mod similar cu efect de la 1 decembrie 2020.