10-03-2021

NIKON ANUNȚĂ DEZVOLTAREA APARATULUI FOTO MIRRORLESS DE VÂRF CU FOTOGRAFIERE PE ÎNTREGUL CADRU – Z 9

Amsterdam, Olanda, 10 martie 2021: Nikon are plăcerea să anunțe dezvoltarea primului aparat foto de vârf pentru montura Z de la Nikon: Z 9. Aparatul foto mirrorless cu fotografiere pe întregul cadru (format FX de la Nikon) este programat pentru lansare în 2021 și reprezintă un salt semnificativ în tehnologie și performanță.

* Aspectul aparatului foto poate diferi de fotografia de mai sus.

Z 9 reunește tehnologiile revoluționare de la Nikon pentru a oferi cele mai bune performanțe de fotografiere și înregistrare video din istoria companiei. Utilizează un senzor CMOS stivuit nou-dezvoltat în format FX și un nou sistem de procesare a imaginilor. Ca răspuns la nevoile tot mai mari ale profesioniștilor, entuziaștilor avansați și operatorilor cinematografici, Z 9 include suport pentru înregistrare video 8K, precum și alte specificații video care îndeplinesc diverse cerințe și fluxuri de lucru.

Z 9 oferă utilizatorilor o experiență fără precedent în ceea ce privește nivelul remarcabil de performanță și de operabilitate, care îl depășește pe al aparatelor foto digitale SLR și mirrorless anterioare.


* Informațiile despre lansarea acestui produs vor fi anunțate la o dată ulterioară.