04-03-2020

NOUL BINOCLU ACULON T02: VEDEȚI MAI MULTE ÎN TIMPUL CĂLĂTORIILOR ELEGANTE

Amsterdam, Olanda, 4 martie 2020: Nikon lansează astăzi binoclul ACULON T02, cu corp compact și ușor, care deschide o nouă lume a detaliilor pentru călători, spectatori și suporteri.

Cu o greutate de doar 195 g, acest binoclu este aproape la fel de mic ca un smartphone și poate fi purtat cu ușurință în timpul unei ieșiri în oraș sau a unei călătorii unice. Acesta va spori distracția în timpul festivalurilor de muzică, turneelor sportive și evenimentelor culturale, oferindu-vă o vedere ca și cum ați fi în primul rând, de oriunde vă aflați.

Optica și lentilele cu acoperire multi-strat renumite ale Nikon asigură o imagine clară și luminoasă, iar focalizarea este ușor de realizat cu ajutorul unui inel de focalizare ușor de accesat. Vizoarele cu rotire și glisare asigură faptul că puteți stabili punctul de perspectivă ideal pentru o vizualizare confortabilă – atât pentru ochiul liber sau pentru când purtați ochelari.

Binoclul ACULON T02 este disponibil în patru culori moderne și elegante – roșu, albastru, alb 8x21 și negru 10x21. Indiferent dacă sunteți într-o călătorie, la un eveniment sportiv sau pur și simplu urmăriți un spectacol, binoclul ACULON T02 vă va ajuta să vă deplasați ușor, să păstrați un aer de eleganță și să vedeți mult mai multe.

ACULON T02 8x21 (roșu)

ACULON T02 8x21 (albastru)

ACULON T02 8x21 (alb)

ACULON T02 10x21 (negru)

Caracteristici cheie

• Compact și ușor pentru portabilitate - cântărește doar 195 g.
• Lentile cu acoperire multi-strat pentru o imagine luminoasă.
• Inel de focalizare mai mare pentru o operare cursivă.
• Vizoarele din cauciuc cu rotire și glisare facilitează poziționarea ochilor în punctul de perspectivă corect.
• Design cu o singură balama, subțire și elegant.
• Disponibil în patru culori de corp: 8x21 în roșu, albastru și alb / 10x21 în negru.