07-01-2020

CREAȚI CELE MAI BUNE LUCRĂRI DE PÂNĂ ACUM CU NOUL NIKON D780

Amsterdam, Olanda, 7 ianuarie 2020: Nikon prezintă astăzi un DSLR de înaltă performanță, care oferă fotografilor creativi tot ce își doresc de la un aparat foto cu fotografiere pe întregul cadru - și chiar mai mult. Un partener de încredere pentru creatorii îndrăzneți de pretutindeni, D780 înregistrează imagini statice sau filme cu aceeași remarcabilă claritate.

D780 este prevăzut cu un sistem AF hibrid rapid, dedicat pentru fotografiere cu Vizualizare în timp real și cu un puternic sistem AF cu detecție de fază în 51 de puncte, pentru fotografiere prin vizor. Când fotografiază în mod Vizualizare în timp real, fotografii și cineaștii beneficiază de același sistem AF utilizat de apreciatul aparat foto mirrorless Nikon Z 6. Utilizatorii pot să blocheze focalizarea pe expresii cu funcția AF detecție ochi și să profite de funcția AF lumină redusă, care asigură captarea fiabilă a subiectelor pe întregul interval până la -6 EV. Fotografii care fotografiază prin vizor beneficiază de performanțe de urmărire de vârf și de comutarea rapidă între modurile AF avansate.

Vitezele mari de fotografiere în serie completează versatilitatea acestui aparat foto: până la 7 fps la fotografierea prin vizor și 12 fps în mod Fotografiere fără sunet, în timpul fotografierii cu Vizualizare în timp real. Alte caracteristici notabile includ remarcabilul timp de expunere minim de 1/8000 s, care le oferă fotografilor flexibilitatea de sincronizare cu blițurile Speedlight de la Nikon. Sau pot extinde timpul până la 900 s, în care pot fi captate perfect dâre de lumină și peisaje de noapte de mare efect.

Cineaștii vor aprecia foarte mult calitatea segmentelor de film pe care le pot realiza cu D780. Aparatul foto utilizează rezoluția de 6K a senzorului său de imagine pentru a produce segmente de film 4K/UHD de ultra-înaltă rezoluție la 30p/25p/24p cu factor de decupare zero. Videografii pot să utilizeze și un recorder de filme extern pentru a înregistra segmente de film HDR HLG bogate, care pot fi prezentate direct pe un televizor sau monitor compatibil.

Nikon D780 | 1/1250 s | f/5.6 15 mm | ISO 4000 | AF-S FISHEYE NIKKOR 8-15mm f/3.5-4.5E ED

Nikon D780 | 1/3200 s | f/2.0 50 mm | ISO 200 | AF-S NIKKOR 50mm f/1.4G

Jordi Brinkman, manager de produs la Nikon Europe, declară: „Mulți fotografi adoră aparatele foto DSLR și au așteptat un model precum D780. Dacă sunteți un iubitor al aparatelor foto DSLR și doriți să realizați atât filme cât și fotografii, acest produs este soluția perfectă. Dacă doriți să explorați cu un aparat foto mirrorless, avem disponibil sistemul Z! Indiferent ce sistem îi încântă pe producătorii de imagini, suntem încântați să oferim versatilitatea care le permite să creeze fără limite.”

Rezumatul caracteristicilor cheie

AF CU FOTOGRAFIERE PRIN VIZOR. Sistemul AF cu detecție de fază în 51 de puncte este sensibil până la -3 EV. Beneficiați de capabilități de urmărire de vârf și de comutarea rapidă între modurile AF avansate.
AF ÎN MOD VIZUALIZARE ÎN TIMP REAL. Sistemul AF hibrid cu 273 de puncte este sensibil până la -4 EV sau până la -6 EV în mod AF lumină redusă.¹ Funcția AF detecție ochi este disponibilă când se fotografiază imagini statice.
VITEZE DE FOTOGRAFIERE ÎN SERIE DE PÂNĂ LA 12 FPS. Fotografiați cu până la 7 fps cu AF/AE sau până la 12 fps în mod Fotografiere cu vizualizare în timp real fără sunet. Utilizatorii obțin imagini cu rezoluții complete, chiar și atunci când fotografiază în RAW.
VIZOR OPTIC ȘI ECRAN TACTIL CU ÎNCLINARE. Vizorul optic de 0,70x vă oferă un câmp vizual larg și o acoperire de 100%. Monitorul LCD cu înclinare, cu 2.359.000 puncte oferă funcțiile declanșare la atingere și AF la atingere.
CALITATE SUPERBĂ A IMAGINILOR. Obiective cu montură F. Senzor CMOS de 24,5 MP în format de cadru întreg. Procesor de imagine EXPEED 6. Același senzor RGB de 180K pixeli și același sistem de recunoaștere a scenei avansat ca la D850.
INTERVAL ISO EXTREM DE LARG. D780 are un interval de sensibilități ISO mai larg decât apreciatul D850. Intervalul de lucru ISO 100–51200 este extensibil până la limita superioară de 204800 și până la limita inferioară ISO 50.
FILME DSLR PE ÎNTREGUL CADRU. Înregistrați segmente de film 4K/UHD de ultra-înaltă rezoluție la 30p/25p/24p cu factor de decupare zero. Înregistrați în N-Log sau captați segmente de film HLG (Hybrid Log Gamma) bogate.
LIBERTATE CREATIVĂ. Filmare secvențială în aparatul foto. Imagini statice de 2 MP la o cadență foarte mare, de 120 fps. Meniu de digitalizare în aparatul foto. Și multe altele.
TRANSFER RAPID AL IMAGINILOR. Capacitățile de transfer de date de mare viteză ale aparatului foto și conectivitatea wireless vă ajută să transmiteți ușor imaginile unde doriți. Iar aplicația SnapBridge permite utilizatorilor să partajeze fișiere JPEG și RAW cu orice dispozitiv inteligent.

¹ Când se fotografiază cu un obiectiv care are o diafragmă maximă de f/2 sau o diafragmă cu deschidere mai mare.