AVEȚI GRIJĂ DE PLANETĂ, SURPRINDEȚI VIITORUL

Vă ajutăm să vedeți lumea, dar ce fel de lume vreți să vedeți? Nikon se străduiește întotdeauna să găsească o cale mai bună - fie prin inovație, producție durabilă sau prin diversitatea angajaților noștri și modul în care comunicăm. Viziunea noastră include o lume în care momentele și amintirile pe care le surprindeți își vor lăsa amprenta nu doar în această viață, ci și pentru generațiile următoare.

Parteneriatul Nikon-NOOR

Fără sprijinul nostru, poveștile importante ar rămâne nespuse. De aceea, suntem foarte mândri de parteneriatul nostru de durată cu agenția foto și fundația NOOR. Este un colectiv avangardist de fotografi documentariști care dau voce categoriilor vulnerabile și scot în evidență probleme vitale care au fost ignorate mult timp. Partenerii noștri NOOR sunt ambasadori Nikon care urmăresc poveștile ce trebuie spuse și încurajează noua generație de fotojurnaliști prin intermediul Academiei Nikon-NOOR.

Europa – Dedicați aceleiași cauze

Susținem mediile și comunitățile locale pe teritoriul întregii Europe. Facem acest lucru prin intermediul colaborărilor care includ sponsorizări, donații și cursuri de instruire. Și nu doar programele companiei noastre oferă beneficii - ne încurajăm angajații să contribuie la rândul lor în a face din țara lor un loc mai curat, mai sigur și mai ecologic. Când lucrăm împreună devenim o forță și putem schimba lumea.

Soluții noi pentru o lume sustenabilă

Abordăm sustenabilitatea în trei moduri principale: utilizând tehnologii inovatoare pentru a face față provocărilor pe care le întâmpină societatea de astăzi, răspunzând problemelor de mediu prin utilizarea mult mai eficientă a resurselor și reducerea amprentei de carbon și consolidându-ne baza în ceea ce privește responsabilitate socială corporatistă prin diversitatea angajaților și un lanț de aprovizionare cu standarde etice înalte. Căutăm în mod activ soluții sustenabile în toate sectoarele noastre de activitate.