29-06-2021

NIKON DEZVOLTĂ NOUL OBIECTIV CU ZOOM DE MARE PUTERE DIN SERIA Z

Amsterdam, Olanda, 29 iunie 2021: Nikon anunță astăzi dezvoltarea obiectivului NIKKOR Z DX 18-140mm f/3.5-6.3 VR – un obiectiv cu zoom de mare putere pentru aparatele foto mirrorless în format APS-C (formatul DX de la Nikon), pentru care a fost adoptată montura Z de la Nikon. Obiectivul este programat să fie lansat mai târziu în acest an.

* Aspectul produsului poate să difere de fotografia prezentată mai sus.

NIKKOR Z DX 18-140mm f/3.5-6.3 VR va putea fi utilizat pentru fotografierea unei game largi de scene, cu distanțe focale de la unghi larg până la telefotografie, precum și pentru fotografierea de la distanțe mici. Obiectivul compact și ușor va permite captarea imaginilor statice și video într-o varietate de situații.

Dezvoltarea marchează preocuparea continuă a companiei Nikon de a găsi noi dimensiuni ale caracteristicilor optice. Nikon continuă să răspundă nevoilor utilizatorilor și contribuie totodată la dezvoltarea culturii foto-videografice, extinzând în același timp posibilitățile de exprimare prin imagini.

Despre Nikon

Nikon ocupă un loc de frunte la nivel mondial în furnizarea de produse și servicii foto-videografice. Tehnologia sa optică inovatoare, de la aparate foto și obiective, până la accesorii de sistem pentru consumatori și profesioniști, are la bază peste 100 de ani de experiență. Brandul este recunoscut la nivel mondial pentru stabilirea unor noi standarde la nivel de design și de performanțe, cu revoluționarele aparate foto mirrorless din seria Z de la Nikon și cu obiectivele NIKKOR Z, care reprezintă o nouă dimensiune a caracteristicilor optice.

Nikon se angajează să se poziționeze în fruntea culturii foto-videografice și permite unora dintre cei mai buni artiști vizuali din lume să își atingă potențialul creativ prin intermediul povestirilor vizuale. Echipamentul său premiat îi susține pe fotografi și pe videografi în realizarea viziunii lor creative la cel mai înalt nivel.

În calitate de partener vizionar de încredere, reunește toate nivelurile de creatori de conținut prin comunitatea sa implicată, prin expertiza tehnică de neegalat și accesul la resursele educaționale, prin inițiative precum Nikon School.