06-07-2022

NIKON ANUNȚĂ CEA MAI RECENTĂ ACTUALIZARE DE FIRMWARE PENTRU Z 9

Amsterdam, Olanda, 6 iulie 2022: Nikon are plăcerea să anunțe lansarea versiunii de firmware 2.10 pentru emblematicul său aparat foto mirrorless cu fotografiere pe întregul cadru, Nikon Z 9.

Actualizarea introduce o nouă funcție de reducere a efectului de clipire de înaltă frecvență care, atunci când este activată în modul de fotografiere, permite reglarea fină a timpului de expunere, în incremente mai mici. Anterior, timpii de expunere puteau fi adaptați la 1/3 sau 1/2 EV, dar noua îmbunătățire permite utilizatorilor să regleze timpii de expunere folosind valori foarte mici, de numai 1/96* EV.

Capacitatea de a regla timpii de expunere mai precis decât oricând oferă posibilitatea de a controla efectele de clipire – chiar și atunci când în timpul fotografierii sunt vizibile reclame luminoase și panouri iluminate cu leduri de înaltă frecvență.

De asemenea, actualizarea va îmbunătăți performanțele de urmărire AF, în particular atunci când se fotografiază subiecte mici – în special cele care ocupă o foarte mică parte din cadru. Mai mult decât atât, precizia focalizării a fost îmbunătățită pentru cazul în care funcția AF detectare ochi sau detectare fețe este utilizată cu AF servo continuă (AF-C). Aceste actualizări îi vor ajuta pe fotografi și pe videografi să beneficieze de o fotografiere mai stabilă.

Nikon se străduiește în mod continuu să satisfacă nevoile utilizatorilor prin actualizări de firmware regulate, oferind funcții utile.

* Când este activată funcția de reducere a efectului de clipire de înaltă frecvență, timpul de expunere poate fi reglat fin în incremente foarte mici, între 1/8000 și 1/30 s.

Despre Nikon

Nikon ocupă un loc de frunte la nivel mondial în furnizarea de produse și servicii foto-videografice. Tehnologia sa optică inovatoare, de la aparate foto și obiective, până la accesorii de sistem pentru consumatori și profesioniști, are la bază peste 100 de ani de experiență. Brandul este recunoscut la nivel mondial pentru stabilirea unor noi standarde la nivel de design și de performanțe, cu revoluționarele aparate foto mirrorless din seria Z de la Nikon și cu obiectivele NIKKOR Z, care reprezintă o nouă dimensiune a caracteristicilor optice.

Nikon se angajează să se poziționeze în fruntea culturii foto-videografice și permite unora dintre cei mai buni artiști vizuali din lume să își atingă potențialul creativ prin intermediul povestirilor vizuale. Echipamentul său premiat îi susține pe fotografi și pe videografi în realizarea viziunii lor creative la cel mai înalt nivel.

În calitate de partener vizionar de încredere, reunește toate nivelurile de creatori de conținut prin comunitatea sa implicată, prin expertiza tehnică de neegalat și accesul la resursele educaționale, prin inițiative precum Nikon School.