14-04-2022

Nikon dezvoltă gripul de telecomandă MC-N10 pentru sistemul de montură Z de la Nikon

Amsterdam, Olanda, 14 aprilie 2022: Nikon are plăcerea să anunțe dezvoltarea gripului de telecomandă MC-N10 pentru aparatele foto mirrorless pentru care a fost adoptată montura Z de la Nikon.

Gripul de telecomandă MC-N10 este un accesoriu care permite controlul de la distanță al aparatelor foto mirrorless cu montură Z de la Nikon, prin intermediul unei conexiuni cu fir. Acesta poate controla diverse funcții ale aparatelor foto mirrorless de la Nikon, crescând eficiența înregistrărilor video realizate cu o echipă mică și extinzând posibilitățile de înregistrare video. De asemenea, poate fi utilizat pentru fotografiere.

Nikon va continua să contribuie la dezvoltarea culturii foto-videografice, cu speranța că va extinde posibilitățile de exprimare atât prin imagini video, cât și prin imagini statice.

Despre Nikon

Nikon ocupă un loc de frunte la nivel mondial în furnizarea de produse și servicii foto-videografice. Tehnologia sa optică inovatoare, de la aparate foto până la obiective, accesorii de sistem și optică sportivă și recreativă pentru consumatori și profesioniști, are la bază peste 100 de ani de experiență. Brandul este recunoscut la nivel mondial pentru stabilirea unor noi standarde la nivel de design și de performanțe, cu revoluționarele aparate foto mirrorless din seria Z de la Nikon și cu obiectivele NIKKOR Z, care reprezintă o nouă dimensiune a caracteristicilor optice.
Nikon se angajează să se poziționeze în fruntea culturii foto-videografice și permite unora dintre cei mai buni artiști vizuali din lume să își atingă potențialul creativ prin intermediul povestirilor vizuale. Echipamentul său fotografic premiat îi susține pe fotografi și pe videografi în realizarea viziunii lor creative la cel mai înalt nivel. Produsele sale premiate de optică sportivă și recreativă aduc lumea mai aproape de realizarea obiectivelor urmărite, de la observarea păsărilor și a stelelor până la teatru, golf și călătorii.
În calitate de partener vizionar de încredere, Nikon reunește toate nivelurile de creatori de conținut prin comunitatea sa implicată, prin expertiza tehnică de neegalat și accesul la resursele educaționale, prin inițiative precum Nikon School.