13-12-2019

NIKON ÎI ANUNŢĂ PE „#ZCREATORS”

Amsterdam, Olanda, 13 decembrie 2019 – Nikon anunță astăzi lansarea comunității sale globale #Zcreators, formată din artiști vizionari care explorează noi orizonturi cu sistemul mirrorless din seria Z de la Nikon.

Printre primii fotografi care au devenit #Zcreators în Europa se numără Lina Kayser, fotografă norvegiană specializată în natură sălbatică; Callicles, fotograf francez care pune accentul pe călătorii și arhitectură; și Alex Barcella, fotograf italian care fotografiază peisaje impresionante în întreaga lume.

Comunitatea #Zcreators este deschisă tuturor artiștilor vizionari de toate nivelurile, care utilizează sistemul mirrorless din seria Z de la Nikon. Cu hashtag-ul #Zcreators, fotografii și videografii sunt încurajați să partajeze conținut, sfaturi și idei, pentru a se inspira unii pe alții și a spune povești în moduri complet noi.

La baza comunității se află capacitățile tehnice ale aparatelor foto Nikon Z 7, Z 6Z 50 și ale obiectivelor NIKKOR Z de a veni în sprijinul realizării unor povestiri inovatoare prin intermediul unor imagini statice și video uimitoare.

Pentru mai multe informații despre #Zcreators, faceți clic aici.

Pentru mai multe detalii despre sistemul mirrorless din seria Z de la Nikon, faceți clic aici.

Urmăriți și utilizați #Zcreators pentru a fi la curent și a participa la această comunitate în plină dezvoltare.